Eye Q baby en MumOmega - Natuurlijke omega 3- en 6-vetzuren uit zuivere visolie en teunisbloemolie

Eye Q baby met 30 ampullen + MumOmega met 30 softgel capsuleseye q baby & mumomega

  • bevatten uitsluitend natuurlijke, zuivere, hoogkwalitatieve vetzuren,
    zoals deze oorspronkelijk in de natuur voor komen;
  • bevatten o.a. DHA: een belangrijke bouwsteen voor de hersenen;
  • worden goed gezuiverd en niet bewerkt met chemische stoffen;
  • zijn vrij van melkeiwit, gluten en suiker;
  • hebben al jarenlang de voorkeur van vele ouders in de wereld!

Zowel voor de zwangere vrouw, als voor de foetus en de pasgeborene, zijn essentiële vetzuren van groot belang. Ook kinderen tot 2 jaar hebben essentiële vetzuren – zoals DHA – nodig. Zeker zolang vis niet in het menu voorkomt.

DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen

De grootste groei en ontwikkeling van het hoofd vindt plaats in de baarmoeder en tijdens de eerste maanden na de geboorte. De weefselstructuur in het hoofd bestaat voor 20% uit de vetzuren AA (omega 6) en DHA (omega 3). Voor aanleg en opbouw van deze weefsels is de combinatie van deze vetzuren essentieel.

De westerse voeding bevat veelal omega 6-vetzuren. Alleen vis(-olie) – zoals in eye q baby en mumomega – bevat hoge concentraties van het belangrijke omega 3-vetzuur DHA. Het ongeboren kind is hiervoor afhankelijk van de voeding van de moeder.

“DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen” 

Foto collage, zwangerschap, borstvoeding, flesvoeding, moeder en kind

Na de geboorte is extra DHA goed voor herstel en aanvulling van lichaamsvoorraden van de moeder. Ook voor de pasgeborene blijft de behoefte aan DHA hoog.

Borstvoeding levert de beste hoogwaardige voeding voor zuigelingen, mede omdat het in een goed opneembare vorm van DHA voorziet. De concentratie van DHA is afhankelijk van de voeding van de moeder, inname van visolie verdubbelt deze hoeveelheid. Door de natuurlijke vorm van DHA in mumomega is de absorptie optimaal.

Flesvoeding bevat doorgaans geen DHA. Bij het geven van flesvoeding en/of na de borstvoedingsperiode kan aanvulling worden voortgezet met eye q baby. De vetzuren DHA, EPA en GLA in eye q baby zijn als ondersteuning belangrijk tijdens de eerste levensjaren.

Veilig voor jou en je kindje

Eye q baby en mumomega bevatten uitsluitend natuurlijke, hoogkwalitatieve vetzuren uit biologisch verkregen teunis-bloem en uit een zeer zuivere vorm van DHA uit duurzaam gevangen wilde tonijn.
Eye q baby en mumomega voldoen aan de meest strenge normen voor een veilig dagelijks gebruik door zwangeren en baby’s.

Eye Q baby kan gemengd worden met voeding zoals vla of yoghurt

Eye q baby in de vorm van ampullen

Eye q baby kan gemengd worden met een koud of lauwwarm groente- of fruithapje. Bij voorkeur niet mengen met flesvoeding. Let op: Voeding waaraan eye q baby eenmaal is toegevoegd niet meer verwarmen!

Eye q baby kan gebruikt worden door kinderen van 6 maanden tot 2 jaar.

Na deze periode kan de aanvulling worden voortgezet met eye q liquid (vloeibare olie met een lichte citrussmaak) en als kinderen iets ouder zijn (vanaf ongeveer 3 jaar) met eye q chews (kauwcapsules met aardbeiensmaak).

Verkrijgbaarheid

Eye q baby en mumomega zijn onder meer verkrijgbaar bij gezondheidswinkels, zoals Vitaminstore en Holland & Barrett, en via drogisten, zoals D.I.O. en DA.

Verkrijgbaar bij Holland and Barrett Verkrijgbaar bij D.I.O. drogistVerkrijgbaar bij VitaminstoreVerkrijgbaar bij DA drogist

Volg ons op social media en blijf op de
hoogte van de laatste ontwikkelingen