Al ruim 20 jaar zet Springfield Nutraceuticals zich in om natuur, wetenschap en innovatie bij elkaar te brengen met als doel het in stand houden en verbeteren van onze gezondheid. Eind 1997 begonnen Christa en Peter van Hogerhuis met het ontwikkelen van wat inmiddels een bijzondere serie supplementen is geworden.

Wetenschap als Speerpunt

Springfield Nutraceuticals is producent en leverancier van voedingssupplementen met een onderbouwde, bewezen werking. Juist die wetenschappelijk bewezen werking is voor Springfield essentieel. Veel van de supplementen uit het assortiment van Springfield hebben dan ook eigen wetenschappelijke onderzoeken achter zich staan. Tientallen publicaties zijn in wetenschappelijke tijdschriften verschenen. Ook nu lopen er diverse onderzoeken met supplementen van Springfield.

Onderzoeksgebied Springfield: Geheugen

Een aantal onderzoeksgebieden waar producten van Springfield bij betrokken zijn:
• Geheugen
• Leer- en gedragsproblemen
• Specifieke blaasproblemen
• Chronisch vermoeidheidssyndroom
• Immuun functie
• Energie
• Cardiovasculair

Unieke Producten

Springfield introduceert regelmatig voedingssupplementen met unieke eigenschappen en toegevoegde waarde, die een merkbare en/of meetbare invloed hebben. Dat kan betrekking hebben op de samenstelling van ingrediënten of op de toedieningsvorm. Niet alleen in Nederland – maar ook wereldwijd – vinden steeds meer producten hun weg naar mensen die op een natuurlijke manier aan hun gezondheid willen bijdragen.

Welbevinden & Aandacht

De medewerkers van Springfield zijn allen specialist in hun eigen vakgebied, maar hebben – in ieder geval – één ding met elkaar gemeen: hun persoonlijke betrokkenheid bij het welbevinden van en de aandacht voor de mens. Dat blijkt niet alleen uit het productassortiment, maar ook uit de communicatie. Telefonisch, nieuwsbrieven per post en email, website, sociale media kanalen en op congressen en beurzen; wij starten graag de dialoog door u te informeren over producten en ingrediënten.

Geen Verkoop

Wetenschappelijke publicaties

Springfield ‘verkoopt’ niet. Dat lijkt tegenstrijdig, maar de producten van Springfield hebben dit niet nodig. De collega’s van ‘Research & Development’ zorgen voor uitgebreide wetenschappelijke (achtergrond)informatie. Zodoende kunt u als zorgprofessional zelf beoordelen of het product voor uw patiënt iets kan betekenen. De collega’s van ‘Marketing & Communicatie‘ brengen deze informatie op een heldere, overzichtelijke manier zo breed mogelijk tot uiting.

Innovatie & Wetenschap

Innovatie met wetenschappelijke onderbouwing blijft ook de komende jaren de belangrijkste focus van Springfield. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg Springfield op de verschillende sociale media kanalen.

Verkrijgbaarheid

Onze voedingssupplementen zijn via diverse kanalen verkrijgbaar. U kunt ze direct bij ons bestelling in onze webshop. Wilt u liever lokaal kopen? Ons assortiment is ook verkrijgbaar bij verschillende gezondheidswinkels. Kijk hier voor verkooppunten. Vaak kunnen de supplementen ook voor u besteld worden via de apotheken of gezondheidswinkels.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0186 – 62 61 73 of per email via info@springfieldnutra.com

Volg ons op social media en blijf op de
hoogte van de laatste ontwikkelingen