Springfield Nutraceuticals is gespecialiseerd in voedingssupplementen met een onderbouwde, bewezen werking.
Sinds 1998 introduceert Springfield regelmatig voedingssupplementen met unieke eigenschappen met een toegevoegde waarde. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen met voedingsstoffen en wetenschap op de voet.

“Health through Nature, Science and Innovation”

“Gezondheid door natuur, wetenschap en innovatie”. Dat is ons motto. Veel van de door Springfield gevoerde voedingssupplementen hebben dan ook eigen wetenschappelijke onderzoeken achter zich staan. Tientallen onderzoeken zijn gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften. Dit geeft artsen en therapeuten informatie over de werking van de supplementen en een houvast welk resultaat u en zij kunnen verwachten.
Springfield introduceert veilige nutraceuticals, die een merkbare en/of meetbare invloed hebben. Preventie en het in stand houden van een goede gezondheid door de inzet van voedingssupplementen zijn ook belangrijke doelstellingen.

Welbevinden en aandacht

Het welbevinden van en de aandacht voor de mens zijn belangrijke criteria. De oprichters van Springfield Nutraceuticals (Christa en Peter van Hogerhuis) vinden persoonlijke aandacht belangrijk. Zowel voor consumenten, therapeuten als voor retailers.

Springfield is een geregistreerde merknaam in Europa en steeds meer supplementen vinden hun weg naar gebruikers in diverse landen. Een aantal gepatenteerde en/of unieke voedingssupplementen werd door Springfield als eerste of als één van de eersten in Europa geïntroduceerd. De belangrijkste supplementen in het assortiment van Springfield hebben vrijwel allemaal humane studies achter zich staan.

Een aantal onderzoeksgebieden waar producten van Springfield bij betrokken zijn:

– Geheugen
– Leer- en gedragsproblemen
– Specifieke blaasproblemen
– Chronisch vermoeidheidssyndroom
– Endometriose
– Immuunfunctie

Op de hoogte blijven?

Innovatie met wetenschappelijke onderbouwing blijft ook de komende jaren de belangrijkste focus van Springfield. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief of volg Springfield op de verschillende social media.

Volg ons op social media en blijf op de
hoogte van de laatste ontwikkelingen