Blog

Hier vind u onze blogposts. Gerelateerd aan gezondheid en wat voeding(ssupplementen) kunnen betekenen.

‘Wat je zegt, moet je bewijzen’
Peter van Hogerhuis

Al ruim 20 jaar tonen we onze betrokkenheid bij wetenschappelijk onderzoek. Omdat wij vinden dat wat je zegt, ook bewezen moet worden. Het is onze missie om natuur, wetenschap en innovatie bij elkaar te brengen met als doel het in stand houden en verbeteren van onze gezondheid. Dat doen we door het ontwikkelen van voedingssupplementen met een onderbouwde, bewezen werking. Juist die wetenschappelijk bewezen werking is voor ons essentieel. Veel van de supplementen uit het assortiment van Springfield hebben dan ook eigen wetenschappelijke onderzoeken achter zich staan. Tientallen publicaties zijn in wetenschappelijke tijdschriften verschenen.

Verder lezen
Het belang van een goede immuunfunctie
jojanneke

Het belang van een goede immuunfunctie, het blijft een actueel thema. Natuurlijk weten we allemaal dat gezonde voeding en voldoende beweging belangrijk zijn om ons lichaam te ondersteunen in een goed afweersysteem. Maar supplementen kunnen ook een verschil maken. Wij zetten er een aantal op een rijtje, allen met hun eigen specialiteit. Hopelijk kun je zo nog beter weerstand bieden tegen de uitdagingen van deze tijd.

Verder lezen
Beste inname momenten vitamines en mineralen
Peter van Hogerhuis

Gebruik je regelmatig diverse voedingssupplementen? Dan is het handig om te weten wanneer je welk supplement het beste kunt innemen. Neem je een (voor jou) nieuw supplement? Dan adviseer ik je altijd om eerst op de website te kijken bij de productspecificaties ‘Interacties en waarschuwingen’. Er zijn ook wat algemene wetenswaardigheden, lees hier meer informatie. Heb je vragen? Stel ze gerust.

Verder lezen