Komt u 19 & 20 november ook naar Internationaal Therapeut 2022 in Expo Houten? 

Bestel uw ticket nu met relatiekorting!

Als u via onderstaande link bestelt, betaalt u slechts € 5,- p.p. (i.p.v. € 12,- p.p.)

We ontmoeten u graag aan onze stand!
Hal 1, Stand 230

Bestel hier uw tickets met korting!

Gezondheid door natuur, wetenschap en innovatie

Al bijna 25 jaar zet Springfield Nutraceuticals zich in om natuur, wetenschap en innovatie bij elkaar te brengen met als doel het in standhouden en verbeteren van onze gezondheid. Voor Springfield is wetenschappelijke onderbouwing essentieel. Vele supplementen uit het assortiment hebben eigen wetenschappelijke onderzoeken achter zich staan.

Wetenschap met Equazen omega 3- & 6-vetzuren (voorheen Eye Q)

Niet eerder was Springfield zo direct betrokken bij onderzoek als met de online publicatie in het wetenschappelijk tijdschrift “Nutrients” (8/2022). Bij Springfield leefde al jaren het idee dat het omega 6-vetzuur GLA (gamma-linoleenzuur) een grotere rol speelt bij ADHD in combinatie met de omega 3-vetzuren EPA en DHA dan werd verondersteld. Met enkele onafhankelijke wetenschappers is een review artikel geschreven over het belang van GLA samen met EPA en DHA in een speciale samenstelling (EPA:DHA:GLA in de ratio 9:3:1).

De omega 3-vetzuren EPA en DHA uit visolie worden al jaren beschouwd als goede ondersteuning bij leerproblemen, concentratiestoornissen en druk gedrag bij kinderen. Tot voor kort werd in dit verband uitsluitend gesproken over DHA en/of EPA. Nu wordt ook het belang van het omega 6-vetzuur GLA onderstreept [1].
Kom langs bij stand 230 en laat u informeren.

Innovatie met Regisense – Complex met kalium, goed voor de bloeddruk

Innovatie met wetenschappelijke onderbouwing blijft de belangrijkste focus van Springfield. Onlangs werd een nieuwe formule van Regisense geïntroduceerd. Het bevat een complex van specifieke, veilige extracten van rode gist rijst en zwarte knoflook.
Het rode gist rijst extract wordt verkregen door fermentatie met de schimmel Monascus purpureus NTU 568. Door een gestuurd fermentatieproces met deze specifieke schimmelstam is het rijk aan de gele pigmenten ankaflavin en monascin, de belangrijkste actieve componenten. Het extract is veilig, omdat het vrij is van monacolinen, zoals monacoline K, en citrinine.

Regisense complex met ankaflavin & monascin, kalium* en zwarte knoflook** wordt ingezet als complex dat *goed voor de bloeddruk en het **behoud van gezond cholesterolgehalte is.
De toevoeging van vitamine C (CeQure) en kalium versterken het werkingsspectrum nog verder.

Natuur met Verdavite – Zuivere chlorella van Nederlandse bodem

Algen, waaronder chlorella, behoren tot de oudste leefvormen uit de natuur. Chlorella is op zich niet uniek. Springfield werd enthousiast om Verdavite chlorella toe te voegen aan het assortiment na kennismaking met een Nederlands bedrijf. Hun unieke productieproces maakt het mogelijk om chlorella duurzaam en milieuvriendelijk te kweken. Omdat de chlorella in Verdavite in Nederland wordt gekweekt, zijn de transportlijnen kort en daardoor minder milieubelastend. De gunstige samenstelling van chlorella als alternatieve eiwitbron en de milieuvriendelijke productiemethode kunnen een flinke bijdrage leveren aan het duurzamer voeden van de wereld.

Chlorella zit bomvol antioxidanten, vitaminen, mineralen, vezels, omega 3-vetzuren en eiwitten. Kortom, de alg is het toverpoeder van de voedingswereld. Niet alleen goed voor je eigen gezondheid, maar nu dus ook voor de planeet.

Verdavite chlorella heeft een nootachtige, grasachtige smaak en is goed te combineren met vanille, citrus, noten en chocolade. Het poeder is goed oplosbaar en mengbaar. Daarom kan Verdavite makkelijk door dranken en voeding worden gemengd, zoals smoothies of yoghurt. Maar u kunt ook kiezen voor de tabletten. Verdavite Chlorella (Chlorella prenoidosa) van Springfield is 100% plantaardig en GMO-vrij. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Op stand 230 kunt u terecht voor probeerverpakkingen.

Persoonlijk

Wij kijken ernaar uit om weer persoonlijk in contact te komen met u, de gezondheidsprofessional, met wie samenwerking zo belangrijk is.
Samen werken aan ieders gezondheid. Daar staan wij gezamenlijk voor.

Volg ons op social media en blijf op de
hoogte van de laatste ontwikkelingen