Komt u 18 & 19 november ook naar Internationaal Therapeut 2023 in Expo Houten? 

Bestel uw ticket nu met relatiekorting!

Als u via onderstaande link bestelt, betaalt u slechts € 7,- p.p. (i.p.v. € 13,- p.p.)

We ontmoeten u graag aan onze stand!
Hal 1, Stand 272

Bestel hier uw tickets met korting!

Gezondheid door natuur, wetenschap en innovatie

Al bijna 25 jaar zet Springfield Nutraceuticals zich in om natuur, wetenschap en innovatie bij elkaar te brengen met als doel het in standhouden en verbeteren van onze gezondheid. Voor Springfield is wetenschappelijke onderbouwing essentieel. Vele supplementen uit het assortiment hebben eigen wetenschappelijke onderzoeken achter zich staan.

Natuur met Verdavite – Zuivere chlorella van Nederlandse bodem

Verdavite chlorella ondersteunt het immuunsysteem en geeft meer energie

Verdavite met Chlorella Pyrenoidosa, een whole food van zoetwateralgen, bevat vele vitamines,
mineralen, eiwitten en actieve plantenstoffen
zoals carotenoïden.
Chlorella ondersteunt het immuunsysteem en geeft meer energie. Het is goed voor hart en bloedvaten en een goede darmwerking.Chlorella is een antioxidant, voor bescherming van gezonde cellen en weefsels.1

Verdavite chlorella heeft een intacte celwand. Hierdoor is de poeder vezelrijk en bevat het alle voedingsstoffen uit de gehele alg. De chlorella van Springfield wordt in Nederland
in een afgesloten, gecontroleerde omgeving gekweekt. Dat maakt Verdavite 100% zuiver. Verkrijgbaar in de vorm van kleine tabletjes en makkelijk oplosbare poeder. Verdavite chlorella is mild van smaak en vegan.
Kom een gratis probeerverpakkingen met 200 tabletten 250 mg of 75 gram poeder halen aan stand 272, hal 1.

Innovatie met CerNADin – nicotinamide* en D-Ribose – *activeer je energie!

CerNADin met D-Ribose en nicotinamide, goed voor je energie

Innovatie met wetenschappelijke onderbouwing blijft de belangrijkste focus van Springfield. Onlangs werd CerNADin SR met gereguleerde afgifte geïntroduceerd. CerNADin bevat nicotinamide en D-Ribose in een specifieke, gepatenteerde formule met een krachtige synergetische werking.
Nicotinamide, een vorm van vitamine B3, helpt je natuurlijke energie te activeren en vermoeidheid te verminderen. Nicotinamide is ook goed voor je zenuwstelsel en je geheugen.
Ribose is een bestanddeel van onze spieren en komt in ons hele lichaam voor. Ribose kan ons lichaam zelf uit glucose maken, dit is echter een relatief traag proces. D-Ribose is de actieve D-vorm van ribose, alleen deze vorm komt in de natuur voor. D-Ribose wordt na inname snel opgenomen en bereikt na 45 minuten de hoogste concentratie in het bloed.

Meest optimale route
Zowel nicotinamide als D-Ribose zijn betrokken bij de ATP-productie, bron van energie in het lichaam. De stoffen werken synergetisch om NAD+ te genereren via de meest efficiënte route. Andere routes kosten relatief veel ATP.
CerNADin voorziet vrijwel direct in de metabole voorloper van NAD+ (NMN), en verbetert daardoor efficiënt het NAD+ niveau.

En innovatie met Benesco™ – bijzonder geschikt voor zwangere vrouwen

Benesco is ook bijzonder geschikt voor zwangere vrouwenOok nieuw in ons assortiment is Benesco™, een combinatie van de flavonoïde quercetine (extract van Sophora japonica L.) en riboflavine, de actieve vorm van vitamine B2.
Riboflavine is belangrijk voor een normale structuur en functie van slijmvliezen, met name die van de slokdarm. Ook is riboflavine celbeschermend en draagt het bij tot de
bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
Quercetine is een uit planten afkomstige (bio)flavonoïde. Deze natuurlijke stof komt veel voor in voeding zoals appels, uien en groene thee. De bijzondere stof heeft vele gunstige
eigenschappen, die momenteel wereldwijd in talloze onderzoeken verder worden bestudeerd.
Doordat je de natuurlijke stoffen en als zuigtablet inneemt, komen de actieve stoffen direct en veel langer in aanraking met de slijmvliezen van de slokdarm, dan wanneer je ze in de vorm van voeding zou innemen.

Wetenschap met Equazen omega 3- & 6-vetzuren (voorheen Eye Q)

EQUAZEN omega 3- en 6-vetzuren in de slimme verhoudingNiet eerder was Springfield zo direct betrokken bij onderzoek als met de online publicatie in het wetenschappelijk tijdschrift “Nutrients” (8/2022). Bij Springfield leefde al jaren het idee dat het omega 6-vetzuur GLA (gamma-linoleenzuur) een grotere rol speelt bij ADHD in combinatie met de omega 3-vetzuren EPA en DHA dan werd verondersteld. Met enkele onafhankelijke wetenschappers is een review artikel geschreven over het belang van GLA samen met EPA en DHA in een speciale samenstelling (EPA:DHA:GLA in de ratio 9:3:1).

De omega 3-vetzuren EPA en DHA uit visolie worden al jaren beschouwd als goede ondersteuning bij leerproblemen, concentratiestoornissen en druk gedrag bij kinderen. Tot voor kort werd in dit verband uitsluitend gesproken over DHA en/of EPA. Nu wordt ook het belang van het omega 6-vetzuur GLA onderstreept [1].
Kom langs bij stand 272 en laat u informeren.

Persoonlijk

Wij kijken ernaar uit om weer persoonlijk in contact te komen met u, de gezondheidsprofessional, met wie samenwerking zo belangrijk is.
Samen werken aan ieders gezondheid. Daar staan wij gezamenlijk voor.

Volg ons op social media en blijf op de
hoogte van de laatste ontwikkelingen