In Memoriam…

Tot ons grote verdriet kondigen wij het overlijden aan van Peter Van Hogerhuis, een visionair ondernemer die zijn leven wijdde aan vernieuwende ontwikkelingen in natuurlijke gezondheidszorg en nutraceuticals.

Op donderdag 21 maart jl. verliet Peter deze wereld na een strijd van vier weken. Zijn nalatenschap zal voortleven in de harten van iedereen die het voorrecht had hem te mogen kennen.

In memoriam - Peter van Hogerhuis

Als oprichter en CEO van de familiebedrijven Springfield Nutraceuticals BV en Curasense, toonde Peter zich de afgelopen 25 jaar als pionier in het verbeteren van de menselijke gezondheid op natuurlijke wijze.

Hij volgde de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van voedingsstoffen en wetenschap op de voet. Gebaseerd op baanbrekend onderzoek en geavanceerde formuleringen, introduceerde hij regelmatig innovatieve voedingssupplementen met unieke gezondheidseigenschappen.

De bedrijfsslogan ‘Health through Nature, Science and Innovation’ vat dan ook mooi samen waar het hem om draaide. Als gevolg hiervan verwierf hij wereldwijde erkenning als baken van integriteit en kwaliteit in de industrie.

Naast zijn professionele prestaties zal Peter herinnerd worden als een zeer innemend en integer man. Hij was niet alleen een vooruitstrevend leider, maar ook een mentor, vriend en inspiratiebron voor iedereen die op zijn pad kwam.

In deze tijd van groot verlies gaan onze gedachten uit naar Peter’s familie, dierbaren en iedereen die het voorrecht had om met hem samen te werken.
Zijn nalatenschap zal voortleven door de blijvende impact van Springfield en Curasense op onze gezondheid.

Zijn passie en onvermoeibare gedrevenheid om een betekenisvol verschil te maken voor onze gezondheid, zullen we blijven koesteren tijdens het voortzetten van zijn missie.

Met diepste sympathie,

Zijn Springfield en Curasense familie

Registreer of log in als professional om de (wetenschappelijke) artikelen te lezen.

Volg ons op social media en blijf op de
hoogte van de laatste ontwikkelingen